30 mei 2017

Jaarprogramma 2020

We willen iedereen kennis laten maken met IJslanders en vooral met onze Punktur-IJslanders!
Gasten zijn het hele jaar door welkom op de boerderij! Je kan paardrijden, lessen volgen, meehelpen, lekker nietsdoen, wandelen, fietsen…
We hebben ook een aantal cursusweken waarin alles rond een bepaald thema draait en die naar jullie interesse ingevuld en gecombineerd kunnen worden:

  • Werken met IJslanders (grondwerk, paardentaal, observeren)
  • Opvoeden, beleren en vrijlopen
  • Tölten (voor iedereen die wil tölten)
  • Cursus IJslander kopen (beschouw je ambitie en doorzie je mogelijkheden)
  • Ouder en kind (ruiters met hun kinderen)

We merken dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om zijn (zomer)vakantie flexibel te plannen. We willen jullie wel graag de gelegenheid bieden om Punktur te bezoeken! Daarom hebben we een flexibel schema van cursussen en luisteren wij naar jullie wensen. We hebben gastenweken en paardenweken, maar laten de indeling afhangen van jullie aanmeldingen. De paardenweken hebben we nodig om met de kuddes bezig te zijn, denk aan karweien als ontwormen, weidewerk, groepen verplaatsen… Als je laat beslist om te komen, kan het dus zijn dat we een ander tijdstip voor je moeten zoeken, in verband met onze planning of omdat jouw week al vol met andere gasten zit.

We verdelen het jaar in seizoenen. Elk seizoen heeft een eigen prijsklasse. Het idee is om zo iedereen een kans te gunnen om kennis te maken met IJslanders.

Wil je een IJslander kopen? Dan maken we tijd voor je en schuiven we met onze andere activiteiten.

Seizoenen 2020 
Laagseizoen6 januari t/m 31 maart
16 november t/m 20 december
Halfseizoen1 april t/m 16 juni
2 september t/m 15 november
19 december 2020 t/m 3 januari 2021
Hoogseizoen17 juni t/m 1 september