2 juni 2017

Verkoop

Snel naar de verkooppaarden? Vind hier onze verkooplijst.

In de loop van het jaar wordt de verkooplijst regelmatig gewijzigd. Er komen paarden bij en er worden ook veel paarden verkocht. Als je iets ziet in één van de paarden of je zoekt iets specifieks, mail ons! Soms zijn we al in onderhandeling gegaan en is het paard waar je je zinnen op hebt gezet al (bijna) verkocht! En wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 🙂

Op dit moment hebben we veel jonge paarden in training en vervolgens voor de verkoop. We rijden deze paarden in, leren ze de belangrijkste dingen aan en zoeken voor hen dan een passend baasje, zodat beiden gelukkig worden!

Prijsbeleid
Punktur haalt haar bestaan uit de verkoop van ingereden IJslandse paarden. De paarden die je aantreft op de prijslijst zijn dus ingereden en wel zo dat wij ze zelf betrouwbaar en prettig rijdbaar vinden. De toelichting bij elk paard is zo correct mogelijk. Maar elke ruiter kan een wat andere interpretatie hebben bij het karakter van én de omgang met een paard.

De beste manier om een paard te leren kennen, is door er kennis mee te maken en er zelf op te rijden. We hechten veel waarde aan een nieuwe combinatie van ruiter en paard en zoeken naar een veilig en fijn team. Daarom nodigen we je graag uit om je ideale paard bij Punktur in Polen uit te komen proberen. Mocht je tijdens de week dat je hier bent een paard kopen, dan krijg je die week je verblijf bij Punktur cadeau!

We rijden de paarden licht in op vierjarige leeftijd. Ze kunnen dan onder begeleiding van een ouder paard een korte rit maken. Vanzelfsprekend zijn deze paarden nog onervaren en niet helemaal stabiel in hun gangen. Wel zijn deze paarden goedkoper, we hebben er nog niet zoveel trainingstijd aan besteed. In de loop van het inrijtraject worden deze jonkies stapsgewijs stabieler, betrouwbaarder en worden de gangen gemakkelijker te rijden. De paarden worden daardoor duurder. In dit traject komen we ook achter de talenten van het jonge paard: hiermee gaan we zeker aan de slag! Uiteraard zullen de paarden dan in waarde stijgen! We hebben een goede kijk op de kwaliteit van de jonge dieren wegens jarenlange ervaring met het trainen van IJslandse paarden. We baseren onze verkoopprijs op de ingeschatte kwaliteit.

Alles is bespreekbaar, dus mochten er zaken zijn die je graag anders zou zien of die niet duidelijk zijn, aarzel niet om contact met ons op te nemen! Mail ons voor de mogelijkheden: info@punktur.nl

Kijk op onze verkooplijst om je te oriënteren op de momenteel beschikbare paarden!