2 juni 2017

Verkoop

Snel naar de verkooppaarden? Vind hier onze verkooplijst.

In de loop van het jaar wordt de verkooplijst telkens gewijzigd. Er komen telkens paarden bij en er worden ook veel paarden verkocht. Als je iets ziet in één van de paarden of je zoekt iets specifieks, mail ons! Soms zijn we in onderhandeling gegaan en is het paard waar je je zinnen op gezet hebt al (bijna) verkocht! En wie het eerst komt, die het eerst maalt 🙂

Op het ogenblik krijgen we behoorlijk wat paarden voor een nieuwe start en training en vervolgens voor de verkoop. We rijden deze paarden een tijdje, leren ze van alles bij en zoeken voor deze paarden dan weer een passend baasje, zodat beiden gelukkig worden!

Over ons prijsbeleid

Wij bij Punktur halen ons bestaan uit het inrijden en daarna de verkoop van IJslandse paarden. De paarden die je hieronder aantreft op de prijslijst zijn dus ingereden en wel zo dat wij ze zelf prettig rijdbaar vinden en betrouwbaar. De toelichting bij elk paard is zo juist mogelijk. Maar natuurlijk zal elke ruiter een wat andere interpretatie hebben van hoe het paard zich gedraagt en aanvoelt.

De enige manier om daarover overeenstemming te krijgen is door zelf op de paarden te komen rijden. We hechten er erg aan dat de ‘nieuwe combinatie’ van ruiter en paard een veilige en fijne combinatie gaat worden. Daarom nodigen we je graag uit om naar Polen te komen om je ideale paard uit te proberen. Mocht je tijdens je periode dat je hier bent, de koop sluiten, dan krijg je je verblijf bij Punktur die week kado!

Wij rijden de paarden licht in op vierjarige leeftijd. Daarna zijn ze zadelmak en een ruiter gewend. Vanzelfsprekend zijn deze paarden nog niet stabiel in hun gangen en in situaties die zich kunnen voordoen. Wel zijn deze paarden goedkoper: wij hebben er nog niet zoveel uren nog ingestoken. In de loop van het inrijtraject worden deze jonkies telkens wat duurder en (ook) stabieler en ook meer betrouwbaar voor een groter publiek. In dit traject komen we er ook achter wat de talenten van het jonge paard zijn. Vanzelfsprekend gaan we hiermee aan de gang! Maar ook vanzelfsprekend zal het paard daardoor in waarde stijgen! Omdat we zoveel paarden hier onder het zadel brengen en uitbouwen, hebben we aardig kijk op de kwaliteit van de dieren. Wij passen onze verkoopprijs aan aan de ingeschatte kwaliteit. En we gaan ook meer en meer dergelijke paarden uitbrengen op IJslanderwedstrijden! Wie weet zien we je daar!!!!!

Zijn er zaken die je “anders” wilt regelen dan zijn die altijd bespreekbaar (zadel erbij, paard zelf meenemen, lessen en training, etc). Mail ons voor de mogelijkheden: info@punktur.nl

Kijk op onze verkooplijst om je te oriënteren op de nu beschikbare paarden!